Zakelijk - Aannemersbedrijf Barendrecht Rotterdam Swiebel Bouwservice BV

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Zakelijk

Zakelijk
Voor zakelijke opdrachtgevers
Van kleine tot grote projecten. Van alleen timmerwerk tot een compleet pakket aan onderhoudsdiensten. Swiebel Bouwservice is uw partner voor deskundig en duurzaam onderhoud. Planmatig uitgevoerd en met meetbare prestaties. En uiteraard tegen acceptabele kosten die vooraf helder zijn.


Advies en planning
U bent bij ons ook aan het juiste adres voor een gericht advies op maat. Graag denken wij met u mee in de projectmatige aanpak van uw vastgoedonderhoud. Het vervaardigen van bouwkundige tekeningen en constructieberekeningen behoren uiteraard tot onze expertise. De uitvoering van uw project vindt altijd plaats volgens de vastgelegde afspraken. Alle belangrijke voorwaarden nemen we daarin mee: uw financiƫle en technische eisen, maar ook esthetische aspecten en gebruikerswensen.

Werkwijze
Onze werkwijze is globaal als volgt:


1 | Offerte
Nadat uw offerteaanvraag bij ons is binnengekomen (telefonisch of schriftelijk), maken wij een afspraak voor een nadere kennismaking. Onze calculator bezoekt het object voor inspectie en opname. Zo nodig maken we een plan van aanpak voor u. U ontvangt een heldere, goed onderbouwde offerte.

2 | Uitvoering
Wanneer u besluit ons uw opdracht te verstrekken, draagt de calculator alle gegevens over aan de projectleider. Deze gaat in nauw overleg met u aan de slag om het project uit te voeren volgens planning en begroting. Regelmatig onderhoudt hij contact met u over de voortgang.


3 | Oplevering
Als alle werkzaamheden zijn uitgevoerd, leveren wij het project op. Na uw goedkeuring stellen we een garantiecontract op. In onze Algemene Voorwaarden leest u hier meer over.
Ook na de oplevering kunt u op ons rekenen voor advies en onderhoud.


 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu